Coaching

02J92243

“Coaching on the Job”

Nadat studenten zijn opgeleid tot proactief denkende en doende medewerkers, middels de methodiek van predictive profiling ( POINT), gaan zij dit toepassen in hun dagelijkse werkzaamheden. Tijdens onze opleidingen en trainingen wordt veel gerefereerd aan de praktijk en wordt een deel van de lesstof bijgebracht door de lesmethode “Learning by Feeling”. Ondanks dit is het werken in de praktijk vaak weerbarstiger en lastiger, vooral als de medewerkers hun oude werkmethode , gedeeltelijk, moeten loslaten en moeten gaan omdenken.

Uit ervaringen blijkt dat opgeleide medewerkers het aangeleerde sneller, beter en positiever in de dagelijkse praktijk kunnen gaan toepassen indien zij daarbij tijdens de werkzaamheden gecoacht worden door ervaren trainers en docenten op dit vakgebied. Men wordt hierdoor zelfverzekerder bij het optreden. Indien men met anderen samenwerkt, wordt door de coaching bewerkstelligd dat er een uniforme werkwijze ontstaat. Dit heeft een zeer positieve invloed op de effectiviteit van de methodiek van proactief beveiligen.

Valentijn OTC biedt als één van de weinige bedrijven “coaching on the job” aan. Doordat er met zeer (praktijk) ervaren trainers en docenten wordt gewerkt kan deze coaching worden gegeven aan de medewerkers bij diverse organisaties. Er is tenslotte een verschil tussen het werken bij een evenement, attractiepark, museum of een groot warenhuis. Naast het feit dat de coaches ervaren zijn in de methodiek POINT zijn zij ook opgeleid op het gebied van het geven van feedback en coaching.

“Coaching on the Job” is dan ook een integraal onderdeel bij de integratie van de methodiek predictive profiling binnen een organisatie. Het is een maatwerk product, dus schroom niet om meer informatie op te vragen of bespreekbaar te maken tijdens een gesprek met Valentijn OTC.